Radical transformation in living room

The same thing happened with the owners of this apartment, which DURING several months, managed to give a new look to the living room.

The owner of this apartment with two separate bedrooms wanted that the summer of 2008 to be dedicated to renovations.
The quality of products presented a real interest owner of this home, investing a considerable amount in the purchase of furniture that provide functional safety, but to match and aesthetic requirements.

The first objective was the partial removal of the wall that separates the living room from balcony. The reason is deductible as can be: the more light and space to create the impression of wide open. He also dropped the door to access the balcony more easier. The latter was insulated in the same period in which was renovated living room.
Another objective was to replace the door materialized, flooring, windows and radiator with new products.

Reply